In lijn met mijn persoonlijk motto “let’s get real” is de basis van mijn aanpak “op het veld” én “aan de bal zijn“. Op de tribune gebeurt niets. In elk gesprek probeer ik mijzelf en gesprekspartners op het veld te krijgen. Zodra iedereen meedoet (en niet meer vanuit een oordeel naar elkaar en de situatie kijkt) dan is het mogelijk om doorbraken realiseren. Niet perse altijd groots, maar wel elke keer proberen progressie blijven vinden in de dialoog en resultaat.

Op het veld gebeurt het. Dingen en mensen komen in beweging en daar houd ik van. Wat ik hierbij vaak probeer te doen is het ontkoppelen van ideeën; van stappen in een proces of bij redeneringen zoals “als dit, dan dat”. Niet om eigenwijs te zijn, maar ik omdat privé heb geleerd én zakelijk heb ervaren dat dingen ook ontkoppeld van elkaar kunnen gebeuren. Door zaken klein te maken en nieuwsgierig uitspraken te challengen maak ik constructieve voortgang.

Mijn opdrachtgevers waarderen mijn inzet omdat ik hen (on)gevraagd werk uit handen neem door zelf zaken op te pakken en/of te regelen. Het is niet dat ik een enorme control freak ben en alles zelf doe maar zie als interimmer wel mijn toegevoegde waarde door regie te nemen op zaken die (in)direct het resultaat van mijn opdracht beïnvloeden.