Ik heb ongeveer vijf jaar van mijn werkende leven besteed aan het ontwikkelen van een algoritme gericht op het matchen van mensen aan vacatures. Ik weet als geen ander hoe moeilijk een rol of functie zich verhoudt tot wat iemand kan óf wil. Matching is niet zwart-wit, zeker niet als je (zoals ik) jaren als ondernemer van alles hebt gedaan en geleerd en slechts één rol als “founder” of “oprichter” op je CV hebt staan.

Het is verleidelijk om hier een lijstje van functies of rollen te zetten van het type opdrachten dat ik zoek en/of waar ik van waarde kan zijn. Maar dan doe ik mijzelf te kort. In mijn rol als interimmer ben ik mijzelf aan het herontdekken, weet ik welke interesses ik heb, en loer ik op kansen op mijzelf te ontwikkelen. En passant sta ik open voor onverwachte kansen en uitdagingen.

Ik pitch mijzelf als bruggenbouwer in een omgeving waar mijn brede affiniteit met IT van toegevoegde waarde is voor de opdracht en opdrachtgever en waar mijn aanpak en competenties van pas komen.

Mijn uitdaging in een wereld van marktplaatsen en mantels is het ontbreken van een gesprek. Ik hoop dat alles wat u hier leest uitnodigt met mij contact op te nemen.

Photo by Ryoji Iwata on Unsplash